6 Februari 2012

Pengadil sangkak punca Chelsea seri

Masih lagi bengang dengan ref webb yang memberi 2 penalti kepada setan merah..Aku masih fikir mengapa 1st half dia tak bagi penalti kepada setan merah dan mengapa 2nd half belambak lak setan merah dapat penalti..sedangkan lakonan player setan merah lagi berjaya ketika 1st half.. Dari apa yang aku perhatikan..ada beberapa alasan yang sesuai..
gambar atas ni salah satu sebanya..

Ref sangkak tu aku rasa dia andaikan setan merah boleh makan chelsea untuk game malam tadi tanpa bantuan dia..diulang TANPA BANTUAN DIA..Lagi pun Ref sangkak ni seboleh2nya nak setan merah menang bermaruah..kononya menang bukan pasal penalti..biarpun setan ketingalan 1-0 1st half..poorraaahhh...

Tapi keadaan berubah bila Chelsea makin menganas 2nd half sampai 3gol,player setan pulak tak boleh tembus benteng kebal chelsea.Jadi ref sangkak ni tiada pilihan dari membiarkan chelsea terus menganas baik dihentikan.Oleh kerana player setan merah bodoh2 belaka untuk jaringkan gol..Ref sangkak dengan mudah bagi penalti..dapat 1 penalti tapi masih bodoh lagi player setan nak cari gol..sekali lagi ref sangkak mengunakan kehebatan matanya untuk memberi penalti lagi satu..walaupun jelas jatuh sendiri..

Mudahnya..dari ketingalan 3-0 jadi 3-2.. sapa tak bengang macam ni..gol ke3 setan merah sebab moral chelsea down dah..kalau macam ni punya ref 1st half setan merah ketingalan 10-0 pun akhir perlawanan setan bleh seri 10-10..

ArulchelseA: Masih teringat ref sangkak ketika chelsea lawan barcalona di liga juara2.. masihkah korang ingat..? bawah ni gambarnya..mungkin ref2 botak ni tak ada otak..
  
-Video Gol2 chelsea vs Man.utd. [SINI]

2 Pengulas Sukan:

Tanpa Nama berkata...

Hehe, apalah chelsea leading 3-0 pun tak boleh defend, kalau hernandez start mesti MU menang

(peminat Arsenal)

ArulchelseA berkata...

haha...kalau ko tk tulis peminat arsenal pun aku tau ko peminat Setan merah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...