1 Mei 2011

Harapan Chelsea semakin cerah

       
         1                                              0
           Ramsey's (57)


                    2                                      1
    lampard (44)                                  Sandros (19)
    kalou   (88)


pertemua dua sejoli aku menjadi kenyataan..hahahaha...
Peluang chelsea untuk merebut kejuaraan liga semakin cerah apabila arsenal menewaskan Man.utd 1-0 senbentar tadi.. hanya perlawanan chelsea dan man.utd minggu depan menjadi penentu..kini terpulang pada chelsea sendiri..
go chelsea go...

jadual The race for the title (Man.utd,chelsea,arsenal)

lain2 keputusan [disini]


                          P            W               D                L            GD                          PTS
1Man Utd         35            2110                4

               3873
2Chelsea3521                77

               3870
3Arsenal3519106

                                               67































4 Pengulas Sukan:

Syuxer berkata...

hahaha..tahniah untuk chelsea coz bermain dengan cemerlang bulan April ni..:)..drama paling aku x suka bila beza mata just 1 point atau beza jaringan..tu yang aku x suka..boleh bikin sakit hati bila camtuh terjadi..heheh x sabar menunggu team kita berdua berlawan nanti..:)..kalau aku menang,aku lega..kalau aku kalah,memang aku cop team ko la juara..heheh..kalau seri,memang fan man utd/chelsea kena standby ngan ubat sakit jantung nih heheh

ArulchelseA berkata...

susah nak menang di old trafford,tp apa2 bleh jadi..kalau chelsea seri nnt pluang tipis..kalau kalah aku pun pk chelsea kena pertahan no 2 je la..andai memang pun lawan MU pun nnt nak kena trus menang 2 game last tu yang aku cuak tu..bleh ke tak bleh..apa2 pun tunggu dan lihat je la nnt..semkin nak abis semakin sengit..

cik gelong berkata...

alamk!! CG buta kayu bab2 bola ni.. nk komen pe eh??
nk komen, Chealsea bermain mengikut rentak yg baik walaupon diasak mcm2 org.. hahahhhahha
(lingkup2 law CG komen)
boh la cite ayam berlaga ke, burung terbang ke, setan ke.. (tiru gaya sudin ckp dlm cite seniman bujang lapok)

ArulchelseA berkata...

ulasan pun cakap "hentam saja apa yang patut".. jadi hentam je apa nak komen.. ok la tu.. ni pun cite ayam berlaga ni cik gelong..ayam masih berlaga..tak tau lagi sapa akan menang...sengit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...