8 Mei 2011

Detik penentu MU dan Chelsea malam ini





MALAM ini, sekali lagi Chelsea berkunjung ke Old Trafford dengan harapan menumbangkan The Red Devils setelah tewas ketika pertemuan dalam saingan liga juara2 sebelum ini..

Anak buah Carlo Ancelotti ketinggalan tiga mata di belakang Manchester United yang mendahului carta liga dengan 73 mata selepas mengharungi 35 perlawanan.
Andai The Blues mengatasi United, peluang chelsea itu menjuarai Liga Perdana Inggeris kembali cerah dan turut merampas takhta liga dengan kelebihan jaringan gol..

Drogba:Kita jumpa lagi bro..siap ko malam ni
Selepas ini, United dijangka berdepan masalah menentang Blackburn Rovers dan Black-pool, manakala Chelsea berdepan Newcastle United dan Everton.
Apa lagi chelsea..semuanya bergantung kepada semangat anda untuk meleburkan rekod tanpa kalah MU di old trafford dan mempertahankan kejuaraan liga ..Go chelsea go....



kesebelasan utama pilihan aku malam ni.:

                                   cech
                   david luiz
                                           john terry
 ivanovic
                                                                  a.cole
                                  mikel
             essien
                               lampard
                                                        malouda
           anelka
                                 drogba

7 Pengulas Sukan:

Syuxer berkata...

hahah aku x sabar dah tunggu match tu malam ni..berdebar weh..heheh..:)..

bro..aku tag ko ni

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/05/jiwa-kacau-1st-anniversary-giveaway.html

ArulchelseA berkata...

aku berdebar tambah cuak ni...hehehe

Syuxer berkata...

hahaha aku pun sama bro...arap2 permainan cun la malam karang..xnak cam haramjadah time barca vs real..xde semangat kesukanan langsung..

nurelinda berkata...

mestilah chelseaa... die hard fan chelseaa <3

ArulchelseA berkata...

yeeaahhh kita tgok malam ni... chelsea mesti menang...

AL-QASSAM berkata...

Fanatik woo dia dengan chelsea.. apa2 pun harap chelsea menang. ambe sokong demo(^_^)

ArulchelseA berkata...

mestii..chelsea kena menang..komfem menang..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...